Józeff pisze:Jak rejestracja jest darmowa to wypróbuję i dam znać.
Aneczka1990 pisze:Zarejestrowałam się po przeczytaniu opinii Józefa. Pierwsze wraż enia bardzo bardzo pozytywne.
maja2333 pisze:Juz sama nie wiem jak to jest z tym etutor, jedni zachwalaja strasznie i inni wręcz przeciwnie. Moglby mi ktos powiedziec jak mu sie uczylo z tym serwisem itp. Zalezy mi na konkretach. Tu: http://gluptak.pl/etutor-pl przeczytałam ze są trzy opcje. Ktorą Wy polecacie?
Anonymous pisze:Czy ktoś z was słyszał czy na etutor moż na się uczyć innych języków? Zależ y mi na akurat na niemieckim i kiedyś słyszałam, ż e mają na dniach takowy kursu uruchomić, ale na stronie nie mogę go znaleźć?
english... pisze:Anonymous pisze:Czy ktoś z was słyszał czy na etutor moż na się uczyć innych języków? Zależ y mi na akurat na niemieckim i kiedyś słyszałam, ż e mają na dniach takowy kursu uruchomić, ale na stronie nie mogę go znaleźć?
Tak od kilku tygodni dostępny jest również Kurs niemieckiego metodą eTutor, który znajdziesz na tej stronie. Nauka wygląda dokładnie tak samo jak w przypadku kursu angielskiego.
44R pisze:english... pisze:Anonymous pisze:Czy ktoś z was słyszał czy na etutor moż na się uczyć innych języków? Zależ y mi na akurat na niemieckim i kiedyś słyszałam, ż e mają na dniach takowy kursu uruchomić, ale na stronie nie mogę go znaleźć?
Tak od kilku tygodni dostępny jest również Kurs niemieckiego metodą eTutor, który znajdziesz na tej stronie. Nauka wygląda dokładnie tak samo jak w przypadku kursu angielskiego.
44R pisze:english... pisze:Anonymous pisze:Czy ktoś z was słyszał czy na etutor moż na się uczyć innych języków? Zależ y mi na akurat na niemieckim i kiedyś słyszałam, ż e mają na dniach takowy kursu uruchomić, ale na stronie nie mogę go znaleźć?