z włoskiego na polski proszę

Krótkie teksty bądź pojedyncze zdania, które nie są zadaniem domowym.

Re: z włoskiego na polski proszę

Postautor: Visitor » 16 sie 2005, 18:59

ciao carina sono mohamed . alora voglio dire molto cosa a te la prima tu me piace molto perque sei carina e bella e tropo gientilla e veramente adesso sei qualle cosa qui me interesse perque io penssare molto a te e voglio fare una relasione sirieusa con te perque io pensso que tua corre e bianco e cuisto il principale . la segunda io sono un perssone normal me ciamo mohamed 25 anne algerino sireuso gientile e tu poi me conorce piu tardi si tu voi . per piacere adesso la tua poste stai dinto mio core perque non posso fare niente la matina sensa te . alora non me fa malle a mio corre per vavore . e ultimamente voglio tu dire si possiamo ucire insieme qualque jorno cundo tu chi hai tiempo perque oncora no dito molto cosa a te mia bella ............ per piacere lijere cuiste parole benne e penssare benne e fa me una resposta ho aspitare te . e me serve tua corre perque posso divientato un perssone stancho siensa te di me quale positiva per piacere e grazie carina e espero que tua montalita sei bella comme la tua fatcha e tua ochio .ciao bella
bardzo serdecznie dziękuję
Visitor

Postautor: Visitor » 16 sie 2005, 21:07

calosci nie bede tlumaczyc, wybacz ale ten ktos jest beznadziejny (raczej nie włoch), ogolnie sens, bo tekst zawiera bledy i miejscami jest bezsensowny w doslownym tlumaczeniu
czesc piekna(to czesto sie tu pojawia!), chcialbym powiedziec ci wiele rzeczy, po pierwsze, ze jestes piekna i troche delikatna naprawde, teraz powiedz mi kilka rzeczy, ktore mnie interesuja, bo mysle o tobie duzo i chcialbym stworzyc z toba powazny zwiazek..
po drugie jestem osoba normalna, nazywam sie mohamed, mam 25 lat...facet smoli do ciebie cholewy i mydli oczy, bajkopisarzem chcialby byc, ale jego zdolnosci tworcze to raczej poboż…ne zyczenia
czeka na twoja odpowiedz itd
sory, ale facet jest fatalny i nic wartosciowego w tym tekscie nie ma, moze ktos inny zechce sie pomeczyc
Visitor

Postautor: Visitor » 18 sie 2005, 11:15

Rzeczywiscie z wloskim ma to baaardzo malo wspolnego.. A sens taki jak powyzej..
Visitor

Postautor: Visitor » 18 sie 2005, 13:07

Facet też… ma nadzieje, ż…e twój umysł jest równie piękny, jak twoja twarz i oczy, ale chyba nie o umysł mu chodzi. A w ogóle to mu się miesza francuski, włoski i hiszpański - coś umie powiedzieć, ale nie bardzo umie pisać. Przy bliż…sza znajomość musiała by się opierać na "ręcznych" sygnałach, jakkolwiek to moż…na zrozumieć ... Sugeruję "odpuścic Mohhameda
Visitor