sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
bark pisze:no proszę, to super. Internet super dodatek
sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
Adamarek pisze:sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
Jakbyście mieli to wrzucajcie więcej takich rzeczyW internecie jest coraz więcej moż liwości, coraz więcej róż nych okazji. Ja uwielbiam wyszukiwać wszelkie takie ciekawostki, które moż na spróbować za darmo
Anonymous pisze:Internetowe szkoły to super uzupełnienie zajęć w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpośredniego kontaktu lektora ze słuchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szkoły językowe
www.speakup.pl za duż ą elastyczność w prowadzonych kurach
www.tfls.com.pl za wieloletnią działalność
www.englishforyou.pl za niesamowitą kafejkę dyskusyjną
www.archibald.pl za rzetelność i solidność
sroke2 pisze:Anonymous pisze:Internetowe szkoły to super uzupełnienie zajęć w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpośredniego kontaktu lektora ze słuchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szkoły językowe
www.speakup.pl za duż ą elastyczność w prowadzonych kurach
www.tfls.com.pl za wieloletnią działalność
www.englishforyou.pl za niesamowitą kafejkę dyskusyjną
www.archibald.pl za rzetelność i solidność
Ciekawy ranking
karol22 pisze:Rankingi dziś w modzie
alek21 pisze:Nie chcę, aby internet zawładnął wszystkim
markulek pisze:Ja tam wolę dowiedzieć się bezpośrednio
corcky1 pisze:Dla mnie tylko się liczy rapid english
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości