sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
bark pisze:no proszę, to super. Internet super dodatek
sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
Adamarek pisze:sandecja pisze:Przetestowałam tę szkołę. Faktycznie za damo miałam konwersację testową - wszystko to wygląda obiecująco i bardzo profesjonalnie. W mojej okolicy nie ma chyba ż adnej szkoły językowej, więc taka forma nawet mi się podoba.
Jakbyście mieli to wrzucajcie więcej takich rzeczy W internecie jest coraz więcej moż liwości, coraz więcej róż nych okazji. Ja uwielbiam wyszukiwać wszelkie takie ciekawostki, które moż na spróbować za darmo
Anonymous pisze:Internetowe szkoły to super uzupełnienie zajęć w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpośredniego kontaktu lektora ze słuchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szkoły językowe
www.speakup.pl za duż ą elastyczność w prowadzonych kurach
www.tfls.com.pl za wieloletnią działalność
www.englishforyou.pl za niesamowitą kafejkę dyskusyjną
www.archibald.pl za rzetelność i solidność
sroke2 pisze:Anonymous pisze:Internetowe szkoły to super uzupełnienie zajęć w regularnej szkole angielskiego, jednak nic nie zamieni bezpośredniego kontaktu lektora ze słuchaczem. To jednak bardziej motywuje do pracy.
Polecam szkoły językowe
www.speakup.pl za duż ą elastyczność w prowadzonych kurach
www.tfls.com.pl za wieloletnią działalność
www.englishforyou.pl za niesamowitą kafejkę dyskusyjną
www.archibald.pl za rzetelność i solidność
Ciekawy ranking
karol22 pisze:Rankingi dziś w modzie
alek21 pisze:Nie chcę, aby internet zawładnął wszystkim
markulek pisze:Ja tam wolę dowiedzieć się bezpośrednio
corcky1 pisze:Dla mnie tylko się liczy rapid english
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości